Alperen Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ.
 
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezince (SBM) "mobil kaza tespit tutanağı" kullanıma sunuldu.
SBM'den alınan bilgiye göre, sürücüler uygulamayla kaza tespit tutanaklarını kağıt form ve kaleme ihtiyaç duymaksızın akıllı telefonlar aracılığıyla doldurabilecek. Sürücüler için birçok avantaja sahip tutanağı doldurmak için taraflardan birinde akıllı telefon bulunması yeterli olacak.
Alman sigorta devi Allianz, geçen yılın mart ayında, Yapı Kredi Sigorta Grubunu 684 milyon Euro’ya satın aldıktan sonra pazarda Allianz Sigorta, Allianz Hayat Emeklilik, Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik olarak faaliyet gösteriyordu.
Şirketlerin birleşmesi 1 Ekim itibariyle tamamlandı ve bundan sonra Allianz Grubu Türkiye’de; Allianz Sigorta, Allianz Hayat ve Emeklilik ve Allianz Yaşam olarak yola devam etme kararı aldı.
Eskişehir'de iki ayrı tüketici kredisi çektikten sonra organ nakli operasyonu geçiren ve kaptığı enfeksiyon sebebiyle hayatını kaybeden kişinin yakınları, kredi bedelini 'poliçenin sağlık bölümü boş bırakılmış, böbrek yetmezliği hastası olduğunu bize bildirmemiş' diyerek ödemeye yanaşmayan sigorta şirketi aleyhine tazminat davası açtı.
ÜTSO Paşabahçe Konağı’nda yapılan kahvaltının ardından üç grup, ÜTSO’nun süreklilik haline getirdiği, üyelerinin sıkıntı, eleştiri ve problemlerinin anlatıldığı toplantıda sorunlarını anlattı.
İletişim
Tophane Mah. Çanakkale Cad. Yeni Hal İçi Sok. No:18/A
Merkez/Rize, pk:53020
Email: alperensigorta@hotmail.com.tr
Phone: 0 (464) 214 46 71
SOSYAL MEDYA
 
 
Hakkımızda
Tüm sigortacılık işlemlerinizde sizlere kaliteli hizmet vermekten her zaman onur duymaktayız. Bu amaçla sektörde uzun yıllardır hizmet veriyoruz.
Copyright © Alperen Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti.